Siirry sisältöön
Profiilikuva Simon Llewellyn

We are the champions- sirkusesitys

We are the champions on 30 minuutin sirkusteatteriesitys, jonka teemana ovat saavutukset. Show on sekoitus korkeatasoisia koreografioituja sirkustaitonumeroita, jalkapallojongleerausta, sopivan osallistavia yleisön lämmittelyitä ja tanssiliikkeitä. Vaudevillehenkinen, uniikki, hilpeän hauska ja unohtumaton sirkusesitys sopii kaiken ikäisille yleisöille sekä monenlaisiin ympäristöihin.

Tämä esitys on todella tilaajaystävällinen: se ei vaadi tilaajalta paljoa tekniikkaa, eikä edes sähköjä. Oma akkukäyttöinen äänentoisto kulkee artistin mukana. Tilan tarve on 4 x 4 x 4 metriä tasaisella alustalla. Esitystila voi olla sisällä tai kesäkausina ulkona. Esityksen asennus ja purku hoituvat tarvittaessa 20 minuutissa ja esityksiä voi tilata vaikka kolme yhteen päivään (tunnin välein).

Esityksen sirkuslajit ovat jalkapallojongleeraus, hattu- ja keppi, suukapulatasapainoilu sekä komedia. Yleisö nousee tämän esityksen ehdottomaksi tähdeksi – mitalit lähtevät taatusti jakoon ja konfettisade kuuluu asiaan.

We are the champions on vieraillut mm. useilla kouluilla, palvelutaloilla, lastenkulttuurikeskuksissa sekä koti- ja ulkomaisilla festivaaleilla.

Tilavaatimukset

Minimitilavaatimukset: 4x 4x 4 m, tasainen alusta.

Tekniset vaatimukset

Esityksellä ei ole valotekniikkaa ja oma äänentoisto kulkee mukana, eikä tarvitse edes sähkövirtaa.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.