Siirry sisältöön
Flamman tulishow
Tulishow on yhden tai useamman tuliammattilaisen tuottama monipuolinen musiikin säestämä tanssillinen tuliesitys, johon on mahdollista saada mukaan myös isoa tulta, leimautuksia tai tuliveistoksia. Valmiiden esitysten lisäksi on mahdollista tilata räätälöityjä esityksiä, joissa teema, hahmot, musiikki ja esityksen sisältö toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tilavaatimukset

Esiintymisalueen koko tulee olla vähintään 7 metriä pitkä ja 10 metriä leveä. Mitä useampi esiintyjä lavalla on, sitä suurempi alue esiintyjille tarvitaan. Esim. yli 5 esiintyjää tarvitsee jo 10 x 15 metrin alueen. Esiintymisalue rajataan niin että yleisöön jää vähintään 3-5m turvaväli. Rajauksen sisäpuolelle sijoitetaan myös sammutus-, sytytys- ja välineiden valmisteulualue. Alueen ei kannata sijaita rakennusten ja kasvustojen välittömässä läheisyydessä. Etenkin ovet ja ilmaottoaukot tulee ottaa huomioon. Sisätiloissa ja rakennusten läheisyydessä tehdään usein automaattisen paloilmoittimen irtikytkentä.

Tekniset vaatimukset

Hintaan sisältyy esiintymisalueen rajaukset ja äänentoisto laitteisto. Tilaajalta tarvitsemme virtalähteen sekä vettä esityksen toteutukseen, sekä lämpimän pukuhuoneen esiintyjille valmistautumista varten.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.