Siirry sisältöön
Flamma Fire soolo on yhden tuliammattilaisen esittämä tansillinen musiikinsäestämä tulishow. Esityksessä käytetään monipuolisesti eri tulivälineitä. Pitkällä kokemuksella ja taitavalla tulenhallinnalla luodaan ikimuistoinen esitys, jonka eloisa ja hehkuva tunnelma kruunataan näyttävillä asuilla ja tunnelmallisella musiikilla.

Esitykset on hiottuja valmiita kokonaisuuksia sekä toiveista räätälöityjä esityksiä. Tarjouspyynnöt ja kyselyt keikkatilaukset lomakkeen kautta https://flamma.fi/keikkatilaus/

Tilavaatimukset

Soolo tuliesityksellle vaadittava tila vaatimus on 7 m x 10 m.

Pohjan tulisi olla paloturvallinen ja ei liukas esimerkiksi asfaltti, hiekka, sora, kivi, sementti tai keraaminen laatta. Mikäli esiintyminen on nurmella tai puisella alustalla on alue tarvittaessa oltava kasteltavissa tai paloturvattavissa.

Sisäesityksissä on oltava mahdollista sulkea pois päältä palohölytysjärjestelmä esityksen ajaksi. Sisätiloissa esiintymisalueen välittömässä läheisyydessä ei saa olla herkästi syttyviä materiaaleja ja tarvittaessa ympäristö pitää paloturvakäsitellä.

Tekniset vaatimukset

Esitystä varten tarvitaan vettä ja sähköä. Tilaajan tulee ilmoittaa mistä saadaan vesi ja kuinka pitkä matka on virtalähteelle, jotta tiedetään minkä verran tarvitaan jatkoroikkaa. Mikäli virtalähdettä ei ole, tulee tästä tiedottaa esiintyjille, jotta keikalle otetaan akullinen kaiutin.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.