Siirry sisältöön
Profiilikuva AAVAKAIKU

Tanssi- ja äänitaideteos unesta

Tanssi- ja äänitaideteos unesta vie katsojan paikkaan, jossa ei ole sääntöjä tai rajoja, vain loputon mielikuvitus.

Esitys on kuvaus maailmasta, jossa mielikuvitus ja todellisuus sekoittuvat liikkeessä ja äänessä. Siinä luodaan mielikuvia unimaailman tapahtumista äänitaiteen keinoin improvisoiden. Tanssija kertoo tarinaa liikkeen avulla, johdattaen yleisön matkalle unen ja todellisuuden välimaille.

Vanha sanonta kuuluu: joka uneensa uskoo, on varjojensa vanki. Sanonta varoittaa unien liiallisesta tulkinnasta, mutta voiko se päteä myös hereillä ollessamme tekemiimme havaintoihin ja tulkintoihin? Katsojalta kysytään, miten uni ja todellisuus lopulta eroavat.

Esitys on rakenteellista improvisaatiota. Kokemuksia löytämisestä, kadottamisesta, ihmeellisyydestä ja epäjatkuvuudesta kuvastavat ääni ja liike syntyvät esiintyjien uppoutuessa unimaailmaan, jossa esitys tapahtuu.

Mari Martikainen ja Turkka Vuorinen luovat improvisoitua äänitaidetta elektronisilla ja akustisilla soittimilla. Siinä yhdistyvät ilmaisulliset, yllätykselliset ja tunnelmalliset elementit sekä erilaisten äänten ja sävelien leikki. Vaikuttavissa ja kokemuksellisissa esityksissä kuulijat pääsevät sukeltamaan omien mielikuviensa vietäviksi.

Mikko Tamminen on tanssija, jonka tausta on katutansseissa, joista popping ja siihen liittyvät tyylit, erityisesti animation ja waving, näkyvät hänen liikkeessään. Mikon tanssi raottaa katsojen mieltä ja muistuttaa kaiken ihmeellisyydestä.

Tilavaatimukset

Tanssille on on varattava riittävän laaja alue liikeilmaisulle.

Tekniset vaatimukset

Tilassa on oltava sähköpistoke. Esitys pitää sisällään kaiken tarvittavan äänentoiston ja kaluston.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.