Siirry sisältöön
Profiilikuva Duo Lux

Neljä vuodenaikaa -konserttikokonaisuus

Neljän luontoaiheisen konsertin kokonaisuus luo kokonaisen matkan kevään heräämisestä kesän aurinkoisille aalloille ja syksyn hämäristä unista talven hiljaisiin, valkoisiin hetkiin. Vuodenaikoja on neljä – samoin ihmisen neljä eri aistia tuo vuodenaikojen vaihtumisen ja luonnon lähelle. Voit nähdä, kuulla, haistaa ja tuntea kokonaisvaltaisesti vuodenaikojen vaihtumisen ja musiikin luomien maisemien muutoksen. Esiintyjinä Duo Lux: Sandy Ahjo, huilu ja laulu sekä Marja Nevankallio, konserttikantele ja laulu.

Tilattavat konsertit:

”Laineiden lailla”
Konsertti vie kuulijan keinumaan kesäiseen tuuleen, ilta-auringon lämmittäessä rantakallioita ja laineiden kuljettaessa ajatuksia kohti taivaanrantaa. Konserttikanteleen, huilujen ja lauluäänten helmeilevä kudos maalaa valosta värejä klassisten säveltäjien teosten kautta. Musiikki luo tilan pysähtyä kuuntelemaan luonnon ääniä ja kesän taikaa: tuulenpyörteet kuljettavat laineita kohti sinistä taivasta, kesäiltaa, unta ja unelmia. Säveltäjäniminä mm. Sarmanto, Haimelin ja Einaudi.

”Syksyisiä unia”
Konsertti kuljettaa kuulijan erilaisten äänimaisemien kautta kohti syksyn hämäriä iltoja ja usvaista yötaivasta. Hiljaisuus laskeutuu iltaa ja yötä kohti. Rauha on läsnä. Konsertissa kuullaan klassista sekä jazzsävyistä tunnelmamusiikkia konserttikanteleilla ja huiluilla, säveltäjäniminä mm. Sarmanto, Haimelin, Clarke.

”Jääkukkia”
Konsertti vie kuulijan talviseen, tähtikirkkaaseen maisemaan, jossa hiljaisuus on läsnä ja puhuu. Musiikissa soi lumen äänetön paino, tummat metsät ja yötaivaalla loistavat tähdet. Rauhaa, hiljaisuutta ja tähdenlentoja luovat huilujen, konserttikanteleen ja lauluäänten helmeilevät kudokset. Konsertissa kuullaan klassista tunnelmamusiikkia, säveltäjinä mm. Sarmanto, Haimelin ja Sisask.

”Keväisessä metsässä”
Konsertti maalaa kuulijalle maiseman kevään vehreyden keskelle, auringon ensimmäisten säteiden ja elämän hiljaisen heräämisen syliin. Musiikki soi vihreää ja sinistä, kukkien avautumista ja poutapilvien kulkua. Huilujen, konserttikanteleen ja lauluäänten soljuvat soinnit kutovat iloa, valoa ja läsnäoloa. Konsertissa kuullaan klassista ja jazzahtavaa tunnelmamusiikkia mm. Sarmannolta, Haimelinilta, Syrjälahdelta ja Einaudilta.

Tilavaatimukset

Esiintyjille seisomatilaa n. 3m x 1,5m. Ei muita erityisiä tilavaatimuksia.

Tekniset vaatimukset

Esiintyjät tuovat tarvittavan tekniikan mukanaan.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.