Siirry sisältöön
Emman kynästä on syntynyt käsikirjoituksia kahdeksan vuoden ikäisestä lähtien. Hän räätälöi juuri sinun tarpeisiisi sopivan esityksen, hahmon tai mainoksen.

Emma on mm. mm. käsikirjoittanut merirosvo -hahmon VeraVialle Aarrejahdin keulahahmoksi ja synnyttänyt Tauno-Tasuri nimisen keppihevosen, jonka kanssa hän juontaa yhdessä Seinäjeon Ideaparkin Tasauspäiviä. Hahmoilla pystyy kivasti värittämään tapahtumaa ja luomaan siitä aidon elämyksen!

Emma on esiintynyt niin tapahtumissa, teatterilavoilla, televisiossa, lyhytelokuvissa kuin radiossakin. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä ja toteuttanut erilaisia spiikkauksia mainoksiin.

Emmalla on erityisen paljon kokemusta myynnillisen markkinointitekstin tuotannosta, myynnillisestä juonnosta ja edustustehtävistä, joten saat hänestä apua käsikirjoittamaan yrityksellsi myyvän esittelyn ja esiintymään yrityksesi edustajana niin tapahtumissa kuin video- tai radiomainonnassakin.

Hän on toteuttanut mm. Trullikoulun Mikkelin Kenkäveron pääsiäistapahtumaan ja joulupolun talvitapahtumaan. Hänet on nähty mm. mielisairaalan hoitajan roolissa Salatut Elämät sarjassa.

Emmalla onkin suuri sydän juuri mielenterveysteemalle, jonka ympärille hän on synnyttänyt hahmot Aina Ilona Aurinkoinen ja Emmanuel Kunt. Aina Ilona Aurinkoinen esiintyi CoronaCabaree virtuaali tapahtumasarjan viidessä eri jaksossa, jotka esitettiin OHO TV:llä. Kyseiset jaksot löytyvät myös Youtubesta.

Emmanuel Kunt on puolestaan taideterapeuttisen impovisaatio yhtyeen keulahahmo ja se on jatkanut eloaan ilmakitarahahmon muodossa. Emma osallistui hahmolla Ilmakitaran maailman mestaruuskisojen Mustien Hevosten karsintaan elokuussa 2022 ja jäi lopulta pudotuskierroksella pienellä piste-eroilla pois finaalista. Hahmon esitys otti kantaa mielenterveysteemaan ja kisakappaleen oli tehnyt soolokitaristi Samuli Federley. Hahmo sai erittäin paljon hyvää palautetta niin kassakilpailijoilta kuin yleisöltäkin – se oli vaikuttanut monet katsojat suuresti.


"Emma on energinen ja työlleen omistautunut taitava komedianäyttelijä.
Hänellä on hauska olemus ja hän ampuu teräviä repliikkejä vahvalla ulosannilla. Hänellä on myös ilme rikas arsenaali, joka tekee kohtauksesta hauskemman.
Hänen kanssaan on ilo tehdä töitä."
-Mebe, tuottaja & stand up koomikko

Emma on mukaansa tempaava esiintyjä ja näyttelijä, joka taipuu moneen hahmoon. Emman Noita -hahmo loi Halloween teemaiseen tapahtumaamme lisää elämyksellisyyttä ja viihteellisyyttä ja sen rooli tunnelmanluojana oli merkittävä. Hahmo meni suoraan niin pienten ihmisten kuin aikuistenkin sydämiin.
-Jasmine Pajari, tapahtumatuottaja, VeraVia Oy

”Mieletöntä, mikä heittäytymiskyky sussa on! Todella hyvin näytelty, meni ihan täydestä läpi!”
-Sekoileva tarjoilija hahmosta, yritys tapahtuman osallistuja


”Esityksesi oli jotain semmoista, jota en olisi ikinä osannut odottaa – se oli pala taidetta! Hahmosi oli mielipuolinen. Joka ikinen yksityiskohta ja kokonaisuus oli loistava!
Sun enegia ja voima oli todella mieletön!!! Upeeta nähdä nainen jossa on tollanen voima täällä kisassa!”
-ilmakitaristiSuositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.