Siirry sisältöön
Profiilikuva Ritvalalaiset kollektiivi

Loistokas Lyydi – osallistava esitys hoivakoteihin

Mustavalkoinen kuva. Kuvassa istuva nainen lukee lehteä, jonka kansissa on kuvia naisista. Nainen katsoo kohti kameraa. Naisen kädessä hansikkaat ja sormesta roikkuva korkokenkä. Taustalla vanha gramofoni ja tapetoitu seinä.
Osallistava esitys jo varttuneille, loistokkaille lyydeille. Luomme tarinaa yhdessä, mutta jokainen omien voimiensa mukaan. Esitys sisältää tanssia, draamallisia menetelmiä ja runoja. Luvassa on ihana hetki yhdessä, jossa on aikaa myös keskustelulle, kaunistautumiselle ja naurulle. Esitys on tarkoitettu vain naisille.

Osallistavan esityksen suunnittelu ja toteutus Henna Valkeamäki ja Sanna Ristaniemi.

Henna Valkeamäki on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, lähihoitaja sekä erikoistunut lisäopinnoissaan niin tanssipedagogiikkaan kuin fyysiseen teatteriin.

Sanna Ristaniemi on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja YAMK ja valmistunut kulttuurihyvinvoinnin erityisasiantuntijaksi. Lisäksi hän on opiskellut musiikkiteatteria ja laulua.

Tilavaatimukset

Osallistavan esityksen voi toteuttaa esim. hoivayksikön olohuoneessa. Vaaditaan rauhallinen tila, jossa ei ole läpikulkua. 2×2 metrin tila esiintyjille.

Tekniset vaatimukset

Kaikki tarvittava tuodaan mukana. Sähköpistoke vaaditaan.
Nainen, jolla on vaaleat hiukset auki, ja jonka kehon peittona on vaaleanpunaisia suurikokoisia höyheniä. Taustalla peili, josta näkyy naisen peilikuva.Mustavalkoinen kuva. Kuvassa istuva nainen katsoo lehteä, jonka kansissa on kuvia naisista. Nainen hymyilee. Naisen kädessä hansikkaat ja sormesta roikkuva korkokenkä. Taustalla vanha gramofoni ja tapetoitu seinä.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.