Siirry sisältöön
Profiilikuva Emma Jäntti

Lastentapahtumien juontaja Emma Jäntti

Lasten tapahtumien juontaminen vaatii täysin omanlaista osaamista: lapset rakastavat hassuttelua ja hupsuttelua!

Juontaja Emma Jäntti on kokenut esiintyjä ja näyttelijä taustansa ansiosta hän heittäytyy helposti lasten juontajan saappaisiin. Emma on esiintynyt yhdessä mm. Tauno-Tasuri nimisen keppihevosen kanssa, jossa Emma on hyödyntänyt niin improvisaatio- kuin ääninäyttelijänkin osaamistaan.

Emmalla on kokemusta mm. avoimista yleisötapahtumista, yksityistilaisuuksista, kauppakeskustapahtumista, gaaloista, keskustelujen- ja work shoppien fasilitoinnista, kirkkokonserteista, Open mic -tapahtumista, karaoken sekä erilaisten pelien vetämisestä, radiosta, TV:stä kuin virtuaalisista stream tapahtumistakin. Hän tietää kuinka saada luotua yleisölle viihtyisä tunnelma, vaikka se tapahtuisikin virtuaalisia viestimiä hyödyntäen. Juonnettuja tilaisuuksia tällä naisella on takanaan toista tuhatta!

”Emma on mukaansa tempaava, innostava ja pidetty juontaja. Hänellä on vakuuttava ääni ja ammattimaisen rento ote. Myös tapahtumien koordinoiminen sujuu luontevasti ja oma-aloitteisesti. Heittäytymiskyky on myös loistavaa! Jos haluaa tapahtumaansa ammattilaisen, joka innostaa asiakkaita niin Emma on varma valinta.”
-Carolina Santana, VeraVia

”Emmalla on upea kyky rohkaista ihmisiä kokeilemaan itselleen uusia asioita ja toteuttamaan itseään. Hän tekee sen tavalla, josta välittyy aito halu, innostus sekä vilpitön myötäeläminen. Emma todella elää mukana ja saa tuntemaan, että jokaisen lahja on tervetullut!”
-Tapahtuman osallistuja

”Emma on ammattitaitoinen, monipuolinen ja mukaansatempaava juontaja, joka hyppää vaikka vauhdissa mukaan tuotantoon, kuin tuotantoon. Emman kanssa työnteko on sujuvaa ja helppoa.”
-Iida Salonen, Keravan kaupungin kulttuurituottaja

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.