Siirry sisältöön
Taikuri Marko ja Pesukarhu Santeri, Lasten ja nuorten tapahtumiin erikoistunut taikuri.
Hauskuutta, huimia taikatemppuja ja taitavaa jongleerausta, niistä on Taikuri Markon esitys tehty. Taikuri Marko on ihastuttanut yleisöjä ympäri Suomen jo lähes kaksikymmentä vuotta. Humoristisessa show’ssa nähdään kahdeksas maailma ihme, liinat vaihtavat värejä villisti ja ilman halki lentävät niin pallot, kengät kuin diabolot ja mukana on myös Markon ystävä, pesukarhu Santeri.

Tamperelainen Taikuri Marko on esiintynyt lukemattomia kertoja lapsi- ja perheyleisöille mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa syntymäpäiviltä yritysjuhliin ja Pikku Kakkosesta ostoskeskuksiin sekä opettanut taikuutta, jongleerausta ja esiintymistaitoa useassa sirkuskoulussa sekä erilaisilla leireillä ja kursseilla.

Tilavaatimukset

Ei erityisvaatimuksia. Pienemmässä tai matalassa tilassa tai pienellä näyttämöllä suurempia/korkeampia temppuja korvata toisilla tai voidaan jättää tekemättä. Käytettävä tila tulee tietää etukäteen.

Tekniset vaatimukset

Esityksessä voidaan käyttää valo- sekä äänitekniikkaa mahdollisuuksien mukaan ja luonnollisesti pienikin lava on plussaa. Mikäli esitystilassa ei ole äänentoistoa, esiintyjä tuo itse tarvittavan mukanaan. Tekninen tarve on siten vain sähkölle. Olosuhteista huolimatta esityksen onnistuminen on varmaa, sillä esityksen tärkein osa on Taikuri Marko.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.