Siirry sisältöön
Profiilikuva Veera Degerholm

Kiertävä lastenteatteriesitys Unimaa-seikkailu!

Kiertävä lastenteatteriesitys
Unimaa-seikkailu

"Unimaassa tapahtuu kummia. Nukkumatti on matkustanut Oxfordin yliopistoon opiskelemaan unitieteitä ja hänen hommiaan Unimaassa hoitaa entinen tyynykauppias PäikkäriPirjo. PäikkäriPirjo on laittanut Unimaan elämän napakkaan järjestykseen, ja unihiekkatehdaskin pyörii tehokkaammin kuin koskaan. Harmillista kyllä, unilintujen laulusta on tullut varsin surumielistä, unilelut kärsivät stressistä, ja unikeijutkin haluaisivat vain nukkua.

Unimaassa kaivataan selvästi apua!

Vuorovaikutteisessa esityksessä Veera ja lapset matkustavat Unimaahan mielikuvituksen siivin ja keksivät yhdessä miten Unimaan asukkaita voisi auttaa. Tähän esitykseen myös unilelut ovat tervetulleita! "

Esitykset kesto on noin 35 minuuttia, jonka jälkeen lapsilla on mahdollisuus vielä yhteiseen hetkeen piirtäen ja jutustellen.

Suositusikä 3-8v

-Esiintyjä Veera Degerholm
-Musiikin sävellys & taustat Pihla Pallas

Esityksen tilattavissa alkaen 4.2.2024

Valmiin esityksen lisäksi minulla on paljon materiaalia, joista on mahdollisuus koota tilaajan toiveiden mukainen, esimerkiksi tietyn teeman ympärille rakentuva esitys. Kaikki lapsille suunnatut esitykset ovat vuorovaikutteisia, ja lapsi pääsee mukaan esityksen kulkuun.


Tilavaatimukset

Esitys taipuu moneen tilaan. Näyttämön minimikoko 2,5 x 3 metriä

Tekniset vaatimukset

-Mukana pieneen tilaan soveltuvat äänentoistolaitteet, sekä valaistus
-Mahdollista käyttää myös tilaajan äänentoistolaitteita/valaistusta

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.