Siirry sisältöön
Jemman innovaatiopajan tavoitteena on tarjota luovia menetelmiä yrityksen kehityskohteiden avuksi.

Yrityksen työntekijät ovat yleensä hyvin sisällä yrityksen perustoiminnassa. Heistä jokaisella on varmasti erilaisia näkemyksiä siitä, millä tavoin yrityksen toimintaa olisi hyvä kehittää. Keneltä löytyykään taskustaan se kirkkain timantti, jolla yrityksen toiminta voidaan saada täysin uusille urille? Entäpä jos yrityksen kaikkein hiljaisimmalla työntekijällä onkin takataskussaan ne kultaisimmat ideat?

Ideoimisen esteenä on useimmiten pelko torjutuksi tulemisesta. Pelko siitä, että tulee nolatuksi, jos oma idea onkin huono. Mitäpä jos näitä pelkoja vähän purettaisiinkin?

Emma Jäntti, Jemma’s productions on uuden ajan valmentaja ja fasilitaattori, joka on erikoistunut turvallisten tilojen ja yhteisöllisyyden tunteen synnyttämiseen.
Hän käyttää työskentelyssään taideterapeuttista lähestymiskulmaa, ja auttaa ihmisiä löytämään itsestään oman potenttiaalinsa useiden erilaisten metodien avulla. Emma on toiminut yritysmaailman sektorilla vuodesta 2011 alkaen.

Innovaatio valmennukset ovat suunnattu pienryhmille. Kaikissa pienryhmä kokoontumisissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Valmennuksen kesto on n.1,5h ja sisältää lyhyen luento-osuuden, jossa sanallistetaan luomisen esteitä, jonka lisäksi käytetään apuna fyysisiä harjoitteita, jotka voivat koostua esimerkiksi vapaasta liikkeestä ja improvisaatio musiikista. Harjoitteiden tarkoituksena on auttaa mieltä vapautumaan ja irroittautumaan tuomitsevasta sisäisestä kriitikosta.

Valmistavien hajoitusten perään ryhmä pääsee jatkamaan yrityksen omien kehityskohteiden parissa itsenäisesti tai fasilitaattorin opastuksella.

Fasilitaattorin voit ostaa lisäpalveluna, jolloin Emma vetää koko päivän ohjelman alusta loppuun saakka.


”En yleensä yhtään tykkää tämmösistä, mutta nyt tuntu helpolle heittäytyä mukaan, kun sä teit meidän kanssa tätä yhtenä muista. Ideoiminen tuntu paljon helpommalle fyysisten harjoitteiden jälkeen.
-Yrittäjä, yrityksen boot camp päivä”Emmalla on upea kyky rohkaista ihmisiä kokeilemaan itselleen uusia asioita ja toteuttamaan itseään. Hän tekee sen tavalla, josta välittyy aito halu, innostus sekä vilpitön myötäeläminen. Emma todella elää mukana ja saa tuntemaan, että jokaisen lahja on tervetullut!”
-Tapahtuman osallistuja

Tilavaatimukset

Tyhjä neuvottelutila. Tuolit on hyvä olla alussa, jotka voidaan mahdollisesti siirtää sen jälkeen.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.