Siirry sisältöön
I'M PRO työpaja
PUHUUKO SINUNKIN PÄÄSSÄ JATKUVASTI SISÄINEN KRIITIKKO?

On aika antaa sisäiselle kriitikolle ja tuomitsevalle sisäiselle puheelle lähtöpassit!

Mielemme on usein oppinut näkemään maailman uhkakuvien kautta, mutta ONNEKSI sitä on myös mahdollista muuttaa. Muutos on kuitenkin useimmiten hidasta ja sitä varten on hyvä saada avuksi erilaisia työkaluja ja toisten tukea. Käytämme mielen positiiviseen muovaamiseen apunamme teatteri-improvisaatiota.

Näissä improharjoituksissa luodaan yhdessä myös turvallisen tilan erilaisille tunneharjoituksille. Täällä saat huutaa ulos patoutuneen agression rakentavalla tavalla, ilman, että siitä on harmia kellekään, eikä kukaan tuomitse sinua siitä!

I’M PRO:ssa voi toki puhtaasti myös nauttia impron iloista – hauskaa tulee takuulla olemaan!

Improilemaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista vanhoihin tekijöihin.Emma Jäntti on esiintyvätaiteilija: näyttelijä, juontaja sekä kulttuurituottaja, jota kiehtoo erityisen paljon ihmisyys ja erilaiset taideterapeuttiset menetelmät.

Emma ohjaa improja yksin ja myös yhdessä teatteri-ilmaisunohjaaja Edvard Lammervon kanssa.
Edvard Lammervo on näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka on improvisoinut monenmoisilla lavoilla, kuten myös opastanut muita leikkisän itseilmaisun ja luomisen saloihin.Ryhmäkoko
Suositus 10-20 henkilöä

Kesto
Suositus 2-3h

”Emman avoimessa, iloisessa ja energisessä johdatuksessa tuntui helpolta ja turvalliselta tehdä hauskoja ja mukaansatempaavia harjoituksia! Taattua naurua, energistä menoa ja vapautumista. Suuri suositus!”
– Magdalena, ensimmäistä kertaa improssa“Minulle improilu on suht uusi tuttavuus. Alussa oli pienimuotoista jännitystä esiintymiseen liittyen, mutta tuntemukset kaikkosivat nopeasti illan edetessä ja ryhmään tutustuessa. Emman ja Edvardin lämminhenkinen ohjaus sekä läsnäolo loivat turvalliset, avoimet, sekä leikkisät puitteet ilmaista itseään. Harjoitukset olivat hyvin ohjeistettuja, ensi kertalaiselle helposti lähestyttäviä, sekä erittäin nauruhermoja kutkuttelevia. Kiitos!”
-Sampo Hentunen

Tilavaatimukset

Kalustamaton tila missä mahtuu liikkumaan sopivasti. Alku- ja loppupiiriin on mukava olla tuolit, mutta ei välttämätöntä.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.