Siirry sisältöön
Heimomerkki -työpaja on luontoympäristössä toteutettava taidelähtöinen hyvinvointipalvelu yrityksille ja yhteisöille. Palvelun keskiössä on tyhy-toiminnan ohella ydinosaamisen ja yhteisöllisyyden visualisointi sekä kiteytys kertovaksi kuvaksi osana brändiä.

Työpajassa heimomerkki valmistetaan tuhansia vuosia vanhaa kalliomaalaustekniikkaa käyttäen, orgaanisin ja yksinkertaisin välinein, avoimessa sekä luonnollista luovuutta edistävässä yhteydessä ja ympäristössä.

Heimomerkki-palvelun tavoitteena on, että yrityksen tai yhteisön johdon ja henkilöstön yhdessä laatima tunnus luo yhteenkuuluvuuden tunnetta; merkki kertoo kantajastaan sekä tämän edustaman yhteisön -heimon- agendasta. Palvelussa on mahdollista laatia myös jokaiselle osallistujalle oma henkilökohtainen tunnus.

Siinä missä henkilöstön hyvinvointi palvelee yrityksen tai yhteisön sisäistä toiminnallisuutta, sen konkretisoiminen yhteen hiileen puhaltavana tunnuksena vahventaa imagoa myös ”leirin” ulkopuolella.

Palvelu sopii yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat ylläpitää yhteenkuuluvuuden tunnetta, tarvittaessa myös uudistaa visuaalista ilmettään, ja aloitteleville toimijoille, jotka rakentavat yhteisöllisyyttä tunnuksineen.

Tilavaatimukset

Heimomerkki-työpajan ideaali puite on luontoympäristö, esimerkiksi laavu tulisijoineen.
Palvelu voidaan toteuttaa ulko- ja sisätiloissa asiakkaan lähtökohdat sekä toiveet huomioiden.
Palvelun ensisijainen kohde on Sastamalassa sijaitseva Pirunvuori. Muut kohteet erikseen sovittaessa.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.