Siirry sisältöön
Burleskiesitys tapahtumaasi!

Kaipaatko ripauksen menneen ajan tunnelmaa ja glamouria osaksi tapahtumaasi? Olivia on vastaus toiveisiisi!

Olivia Rouge on ammattimainen burleskiesiintyjä Tampereelta, joka on aloittanut uransa jo vuonna 2008, ollen näin yksi suosituimmista pitkän linjan esiintyjistä. Lisäksi hän on arvostettu tapahtumatuottaja ja inspiroiva ohjaaja. Olivia tunnetaan hurmaavasta persoonastaan, luomukurveistaan sekä viettelevästä katseestaan.

Olivia esiintyjänä on oikea multitalentti ja pystyy muuntautumaan esityksissään laidasta laitaan, aina tuoden lavalle jotain uutta ja yllättävää. Hänen repertuaaristaan löytyy niin klassisia spektaakkeleita höyhenillä ja kristalleilla kuorrutettuna, mutta myös modernimpaa näkemystä burleskista esimerkiksi Minni Hiiren muodossa. Olivian esityksistä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun ja yleisö ei pety koskaan!

Esiintymistaipaleensa aikana Olivia on kieränyt myös maailmalla aina Hollywoodista Roomaan asti ja viihdyttänyt monissa maineikkaissa tapahtumissa kuten Burlesque Hall of Fame viikonlopussa Las Vegasissa vuosina 2010 & 2011, London Burlesque week 2009, Milan Burlesque Award 2011&2012 ja useampana vuotena Helsinki Burlesque festivaaleilla. Tämän lisäksi hän on esiintynyt lukuisilla klubeilla, festivaaleilla ja yritys- ja yksityistapahtumissa ympäri Suomea. Olivia oli myös osa suomen ensimmäistä burleskikiertuetta. Hän tuottaa tällä hetkellä tapahtumia yhteistyössä mm. Tampere-talon kanssa.

Burleskiesitys on usein 5-10min pitkä esitys, jossa yhdistyy näyttävät asut, huumori, glamour ja luova striptease. Olivian repertuaarin löydät paremmin verkkosivuilta http://www.oliviarouge.com
Olivian kautta saat myös useamman esiintyjän tapahtumaasi tarvittaessa!

Esityksen hinta määräytyy mm. käytetyn ajan, valitun esityksen vaativuuden ja matkojen mukaan.

Tilavaatimukset

Esiintymisalueen/lavan koko olisi hyvä olla minimissään 3x3m riippuen esitettävästä numerosta. Lavan tulee olla puhdas.

Tekniset vaatimukset

Ammattimainen valaistus parantaa esityskokemusta! Tilassa tulee olla hyvä äänentoisto.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.