Siirry sisältöön
Kuvassa työpajassa käytettäviä kuviopunsseleita ja kuvioituja nahkoja.
Heijastintyöpajassa pääsee suunnittelemaan ja valmistamaan heijastimen ylijäämäparkkinahasta ja heijastinkankaasta. Heijastimeen kiinnitetään niitillä avainrengas sekä hakanen, joiden avulla sen saa kiinnitettyä esim. vetoketjuun tai laukkuun. Valittavana on muutama erilainen malli, jonka voi koristella erilaisin kuviopunsselein. Koristelussa saa käyttää omaa luovuuttaan monipuolisesti. Punsseleista löytyy mm. luontoaiheisia kuvia sekä kirjaimet ja numerot.

Työpaja on loistava idea esim. koko perheen tapahtumiin, TYHY-päivään tai pikkujouluihin.

Alle 10 hengen työpajaan on hyvä varata 1-1,5 tuntia aikaa. Suuremmille ryhmille räätälöitävissä esim. kolmen tunnin non-stop-työpaja. Non-stop-työpajassa työpajapiste on avoinna sovitun ajan, jonka aikana osallistujat voivat käydä valmistamassa heijastimen.

Työpaja soveltuu hyvin lähes kaikenikäisille. Pienet lapset voivat osallistua työpajaan yhdessä aikuisen kanssa.

Yli 10 hengen työpajoissa on aina kaksi vetäjää. He tuovat mukanaan aina välineet ja materiaalit. Paikanpäällä tarvitaan tukeva pöytä sekä istuimia osallistujille.

Tilavaatimukset

– Vaadittavan tilan koko riippuu osallistujamäärästä
– Normaali valaistus
– Tukeva pöytä, istuimet osallistujille

Tekniset vaatimukset

Normaali huonevalaistus. Työpajassa ei käytetä sähkölaitteita, mutta pieni määrä vettä on tarpeen. Sen voimme tuoda myös mukanamme vesipisteen puuttuessa.
Parkkinahkainen heijastintyöpaja. Kuvassa esimerkkejä heijastimista.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.