Siirry sisältöön

Viuluope Annukka

Tervetuloa Annukan viulutunneille positiiviseen ja kannustavaan ohjaukseen! Oletpa sitten lapsi, aikuinen, aloittelija tai jo pidempään viulunsoittoa harrastanut, olet lämpimästi tervetullut.

Luovuus ja ilo saa loistaa! Kannustan oman luovuuden ja musiikillisen ilon löytämiseen erilaisin musiikillisin keinoin.

Opetan Tampereen Annalassa ja sopimuksen mukaan voin tulla myös kotiisi opettamaan. Mikäli aloitat viulunsoiton alkeista, autan ja opastan sinua soittimen hankinnassa.

Pienten vasta-alkajien vanhemmat saavat myös perehdytyksen viulunsoittoon!

Koulutukseltani olen musiikkipedagogi AMK ja olen opettanut viulunsoittoa eri musiikkiopistoissa. Tällä hetkellä esiinnyn päätoimisesti viulistina eri kokoonpanoissa.

Referenssit

Olen toiminut päätoimisena viulunsoiton opettajana mm. Mikkelin Musiikkiopistossa ja Pirkanmaan musiikkiopistossa. Tampereen konservatoriolla
olen tehnyt viulunsoiton -ja varhaisiän musiikinopettajan sijaisuuksia. Olen myös ollut perustajajäsen tamperelaisessa Musiikkiosuuskunta Oktaavissa, joka antaa taiteen perusopetusta Musiikki Sointulassa, entisessä Musiikkikoulu Maija Salossa.

Tällä hetkellä opetan yksityisesti viuluoppilaita ja esiinnyn aktiivisesti kevyen musiikin säihkyvässä Duo Primadonnat -yhtyeessä. Teen myös yrityksille musiikkipainotteisia tiimiaktiviteettikoulutuksia Seikkailu Oy:n kouluttajana.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.