Siirry sisältöön

Vimmart - yhdenvertaisen taiteen oppilaitos

Vimmart tarjoaa kaikille tasavertaisen mahdollisuuden taiteen ja kulttuurin opiskeluun.
Tampereella toimiva taidekoulu tarjoaa musiikinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaisesti. Tämän lisäksi Vimmart järjestää kursseja ja koulutuksia taiteen eri aloilta sekä on mukana erilaisissa kulttuurihankkeissa sekä paikallisesti, valtakunnallisesti että kansainvälisesti.
Kaikki VIMMALLA mukaan!

Vimmart toimii myös Tampereen King Sejong -instituutin taustaorganisaationa. KSI Tampere on syksyllä 2022 avautunut uusi kulttuurikeskus, joka tarjoaa laadukasta ja saavutettavaa korean kielen ja kulttuurin opetusta Suomessa sekä rakentaa uutta kulttuurista yhteistyötä Suomen ja Korean välillä, ensimmäisenä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Referenssit

Vimmart on vuodesta 2006 asti toiminut taidekoulu, joka on viime vuosina laajentanut toimintaansa musiikinopetuksen lisäksi myös kehittämishankkeisiin ja monitaiteisempaan suuntaan. Merkittäviä hankkeita ovat mm. Erasmus-rahoitteinen Contact -hanke sekä KSI Tampere -keskus. Teemme tiivistä yhteistyötä sekä Tampereen kaupungin että Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa. Yhteistyössä ollaan mm. Wärjäämön, Taidekaaren ja Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön kanssa. Muita merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat mm. ACCAC Finland, Musiikkikeskus Resonaari, Kehitysvammaisten tukiliitto ja Tampereen taidekasvatus ry.

Jäsenjärjestöt: Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Setlementti Tampere ry. ja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.