Siirry sisältöön

Videootit ry

Taide-, elokuva-, media- ja valokuvaprojektit ja työpajat soveltuvat jokaiselle ikäryhmälle. Toimintaa muokataan eri mittaisiksi ja kaikille kohderyhmlle sopivaksi. Tarjolla on sukellusmatka animaation, dokumentin, näytellyn elokuvan, valokuvan, media-, ääni- ja kuvataiteen sekä sisällöllisesti mediakasvatuksen ja kulttuurisen moninaisuuden maailmaan.

Tekemistä voidaan lähestyä hauskojen kokeiluiden, taiteellisen luomisen, uuteen sisältöön tutustumisen, vakavan maailmanparantamisen tai mediakasvatuksen erilaisten osa-aluiden pohdinnan näkökulmasta. Toiminnan tarkoituksena voi olla uuden oppiminen, taiteelliset lähtökohdat tai kulttuurihyvinvoinnin lisääminen.

Videootit tekee myös tilaustöitä liittyen elokuvaan ja valokuvaan.

Referenssit

Vuosien varrella on syntynyt tuhansia lasten ja nuorten maailmaa koskevia tarinoita, Sibeliuksen elämä on päässyt valkokankaalle, ikäihmisten muistot ovat heränneet unholasta animaation keinoin, maahanmuuttajat sekä alkoholismista toipuvat ovat päässeet esille valokuvien ja omien elokuviensa kautta.

Toimintaa on järjestetty runsaasti kouluilla ja päiväkodeissa sekä ikäihmisten, useiden eritysryhmien ja maahanmuttajien kanssa. Järjestö on Kulttuurihyvinvointipoolin, monikulttuurisen Medihelin, Mediakasvatusseuran kansainvälisen lastenelokuvajärjestön CIFEJ:n jäsen.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.