Siirry sisältöön

Veronica Lounge

VERONICA LOUNGE STUDIO

Olen Tampereella asuva sekä työskentelevä ammattivalokuvaaja ja opiskelin Tampereella, Visuaaliviestinnän Instituutissa (VVI OY), 3 eri tason alan tutkintoa vv. 2008-2015 (Valokuvaajan Erikoisammattitutkinto, VEAT, Valokuvaajan Ammattitutkinto, VAT ja Kuvallisen ilmaisun perustutkinto, KUI). Myöhemmin valmistuin myös Kulttuurituottajaksi (AMK) Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Minut on valittu 4 kertaa maailmalla tunnettuun "200 Best Advertising Photographers Worldwide" -mainosjulkaisuun (Luerzer's Archive, Advertising Worldwide).

Kuvaan pääsääntöisesti lifestyle ja muoti -henkisiä (muoto)kuvia, mutta myöskin tuotekuvia ja muutakin sopimuksen mukaan. Lisäksi olen tehnyt verkkosivuja (WordPress) sekä visuaalista ilmettä (logot yms.).

Referenssit

Olen tehnyt hankeviestintää, markkinointia, somea (Facebook, Instagram, LinkedIn) ja sisällöntuotantoa mm. Humanistiselle ammattikorkeakoululle ja Aalto-yliopistolle kolmessa heidän kulttuuri- ja teknologia-alan hankkeessa vv. 2019-2024 sekä monipuolisesti avustanut erilaisissa tapahtumatuotannoissa omien valokuvaustöideni lisäksi. Tunnettuja kuvaamiani ihmisiä ovat mm. arkkitehti ja teollinen muotoilija Karim Rashid, Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine, malli ja tuottaja Jasmine Pajari yms. Olen tehnyt myöskin logoja ja pieniä asiakasverkkosivustoja (WordPress) minun vv. 2023-2024 media-alan ammattitutkinto-opintojeni aikana (osaamisalana julkaisugrafiikka ja verkkojulkaisut).

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.