Siirry sisältöön

Ulla Ruokolainen

Olen visuaalinen taiteilija ja muotoilija. Tyylini on usein surrealistinen, leikkisä tai ekspressionistinen. Teen teoksia niin perinteisin, kuin digitaalisinkin menetelmin. Tämän hetkinen suosikkini ovat mustetyöt paperille. Minulta voi tilata suunnittelutyötä (vaatesuunnittelu ja muu visuaalinen suunnittelu), kuvituksen (kirjat, lehdet, levynkannet, sosiaalinen media) tai teoksen julkiseen tilaan. En toimi yrittäjänä, mutta laskutus voi onnistua tarpeen mukaan verokortin lisäksi kevytyrittäjäpalvelun kautta.

Minulla on kulttuurialan ja liiketalouden korkeakoulututkinnot. Olen koulutukseltani muotoilija amk (vaatesuunnittelu) ja tradenomi (markkinointi). Lisäksi olen käynyt Ahlman edun kuvataidelinjan (38 ov).

Referenssit

Panostan tällä hetkellä omien kuvataiteellisten teosten luomiseen ja teen välillä kuvituksia ja tilausöitä. Vuonna 2022 teokseni pääsi 'Vieras' artistin julkaisun kanteen ja maalasin muraalin Pyynikin aikamatkoille. Tammikuussa 2023 töitäni oli esillä Kulttuurikeskus Maanalaisessa kuukauden ug-taiteilija näyttelyssä 'Hajonneet ääriviivat'.

Olen puvustanut Lahden Teatteri Vanha Jukossa esitetyn näytelmän 'Ampuuhan ne hevosiakin' ja ollut mukana puvustumassa näytelmiä -3 astetta (ooppera) ja Kipinä Hai (nuorisonäytelmä). Olen lisäksi suunnitellut ja valmistanut kaksi ReUse Republic projektin kierrätysvaatemallistoa (2010-2011) yhteistyössä kauppakeskus Kampin kanssa.

Esimerkkejä töistäni löytyy kotisivuiltani.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.