Siirry sisältöön

Työväen Musiikkitapahtuma ry

Työväen Musiikkitapahtuma ry on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys, joka tuottaa musiikki- ja kulttuuritapahtumia, ylläpitää Kirjaslammin tanssilavaa.

Työväen Musiikkitapahtuma on jo puolen vuosisadan ajan kerännyt tuhansia ihmisiä monipuolisen ohjelmansa pariin heinäkuussa järjestettäville festivaaleille. Festivaaleilla esitellään laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, TMT Talk -keskustelutilaisuuksia, lavarunoutta sekä jo perinteeksi muodostuneet yöyhteislaulut.

Kirjaslammen tanssilava toimii tunnelmallisena festarimiljöönä erilaisille pienemmille tapahtumille.

Referenssit

Työväen Musiikkitapahtuman ydintoimintaa on erilaiset tapahtumatuotannot. Työväen Musiikkitapahtuman lisäksi yhdistys järjestää erilaisia kulttuuritilaisuuksia ja tapahtumia. Yhdistys vuokraa pieniä telttoja ja kalusteita erilaisiin tilaisuuksiin. Kirjaslammen tanssilavaa vuokrataan erilaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Kirjaslammella järjestettävässä Kirjazz & Bluesissa kuullaan suomalaisen jazzin ja bluesin arvostettuja nimiä sekä uusia tulokkaita. Raskaamman musiikin ystäville elämyksiä tarjoaa Kirjaslampirock.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.