Siirry sisältöön

Sweet Jeena and her Sweethearts, Jeena ja Vauhtikallot

Sweet Jeena and her Sweetheartsin soinnin ytimessä loistavat amerikkalaisen populaarimusiikin varhaiset helmet ja jalokivet. Rockabillyn rajuus kohtaa leikittelevän jazzin ja syvän bluesin. Monipuolinen repertuaari käsittää vaikutteita countrysta jazziin ja 50’s americanapopista rock’n’rolliin. Yhtye on julkaissut kaksi pitkäsoittoa: Rock'n'roll picnic ja Lovers and Lunatics.

Jeena ja Vauhtikallot sai alkunsa Sweet Jeena and her Sweethearts -yhtyeen salarakkaudesta suomirokkenrolliin ja tukkilaisromantiikkaan. Jeena ja Vauhtikallot julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa 2019 ja on viihdyttänyt yleisöä sen jälkeen ahkerasti niin tanssilavojen humussa kuin klubien hämyssä.

Referenssit

Sweet Jeena and her Sweethearts on tehnyt pitkään yhteistyötä tanssijoiden ja muiden esiintyjien kanssa. He ovat esiintyneet mm. burleski- ja draglesqueartistien, nykytanssijoiden sekä rock’n’swingtanssijoiden kanssa.
Sweet Jeena and her Sweethearts käsikirjoitti, tuotti ja esitti musiikkiteatteriesitys SPECTAC-O-RAMAA vuosina 2014, 2015 ja 2016. Sitä esitettiin Musiikkiteatteri Kapsäkissä Helsingissä, Kokkolassa ja Seinäjoella.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.