Siirry sisältöön

SRPP Sirkusrakkauspumpum

SRPP toteuttaa lasten ja nuorten katutaideunelmia Suomessa ja maailmalla!

Tarjoamme lasten ja nuorten graffiti- ja katutaideopetusta Pirkanmaan alueelle, kaikkialle Suomeen sekä kansainvälisesti. Tuomme toiminnan sinne missä osallistujat ovat, kuten kouluille, nuorisotiloille ja tapahtumiin. Työpajat ovat esteettömiä ja sopivat myös erityisryhmille.

Toteutamme myös
isoja ja pieniä julkisen taiteen kohteita yhdessä paikallisten lasten ja nuorten kanssa, kuten alikulkutunnelit, sähkömuuntajat, varastorakennukset jne.

Lisäksi saat meiltä:
taidetoimintaa purettaviin kiinteistöihin,
apua vapaasti maalattavan graffitiseinän perustamiseen, katutaideneuvontaa, luentoja ja ammattilaisten tekemät seinämaalaukset.

Referenssit

Vuonna 2022 toteutimme kymmeniä isoja projekteja eri puolilla Suomea sekä Tartossa Virossa. Toukokuussa pirkanmaan kouluille viety katutaideopetus tavoitti 1200 oppilasta. Katutaidetta kuntiin-kokonaisuus mahdollisti 10 kunnan nuorille julkisen taiteen työpajan omalla asuinalueella. Isoin kohteemme oli 9000 m2 Huutijärven katutaidepiha (Street art Kangasala), purkukiinteistön ulkoalueelle toteutettu osallistava taidenäyttely veti lähes 10 000 kävijää ja 500 graffitikurssilaista. Konseptimme on palkittu lukuisilla lastenkulttuuripalkinnoilla, Vuoden vammaistoimijana ja Edesvastuupalkinnolla. Huomioimme toiminnassamme vastuullisuuden, turvallisuuden sekä kestävän kehityksen. Yhteistyössä Operaatio Pirkanmaa, taidemuseot, Tartu2024 jne.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.