Siirry sisältöön

Somana ry

Somana ry (rekisteröity 2008) on keskittynyt lastenkulttuurin eri toimintamuotoihin, esitys- ja tapahtumatuotantoon sekä museodraamahankkeisiin. Yhdistys koordinoi valtakunnallisen Leikkiteatteritoiminnan Pirkanmaan osastoa järjestämällä vuosittaisia leikkiteatteri- ja luovaa puuhaa taideleirejä, teatterikerhoja ja työpajoja.
Lisäksi yhdistys räätälöi osallistavia lastenteatteriesityksiä ja draamaseikkailuja eri teemoilla pyynnöstä sekä tarjoaa niitä kouluille, päiväkodeille, kirjastoille sekä eri kulttuuritapahtumiin.
Yhdistyksen pioneerityö museodraaman jalkauttamiseksi paikallisiin museoihin, työmenetelmien kehittäminen sekä museohenkilökunnan kouluttaminen on viime vuosina saanut yhä enemmän sijaa Somana ry:n toiminnassa.

Referenssit

Tampereen kaupunki: useita eri esityksiä, draamaseikkailuja ja työpajoja mm. Lastenkulttuurikeskus Rullassa, Haiharan taidekeskuksella, Viikinsaaressa ja Kulttuuritalo Laikussa vuodesta 2008 alkaen.

Postimuseo: Museodraamaesityksiä mm. Viestiin vangitut, Kusti polkee, Helmi Pöllösen yllätyspostia, Helmi Pöllönen & Pullopostiin kadonnut aarre, Kirjeitä Piialle sekä video- ja audiotuotannot näyttelyihin Aamukahvi ja tuore lehti ja Paketoidut unelmat yhteistyössä Indime Oy:n ja Bottomlands Studion kanssa.

Poliisimuseo: Museodraamaesitys Toivon tie/Järjestys romahtaa (Suomi100-teemanäyttely 1917-vuodesta), video- ja audiotuotanto näyttelyyn Poliisi paikalla! yhteistyössä Indime Oy:n ja Bottomlands studion kanssa.

Leikkiteatteriyhdistys ry

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.