Siirry sisältöön

Soile Jääskeläinen

Tampereen taiteilijaseura, Taidemaalariliitto

Olen tamperelainen kuvataiteilija, ja teen tällä hetkellä kollaasi- ja akryyliväritekniikalla koosteita, jotka saavat innoituksensa 1960- ja 70-lukujen muoto- ja värimaailmasta. Juuri tällä hetkellä uusimpia töitäni on nähtävissä Taidemaalariliiton teosvälitystilaisuudessa, jo nyt verkossa ja livenä Kaapelitehtaalla ajalla 11.-19.3. Olen aiemmin myös tehnyt suuria kokeellisia maalauksia muotoon leikatulle alumiinille. Olen taiteen maisteri (TaiK, nyk. Aalto-yliopisto) ja olen työskennellyt 30 vuotta käyttäen eri tekniikoita taiteellisessa työskentelyssäni. Asun ja työskentelen Tampereen Ateljeetalossa. Olen yksi Melutaidegallerian taiteilijoista Tampereella, tämä toteutettiin esim Soukankadulla grafiseen betoniin.

Referenssit

Tampereen taiteilijaseura / Hotelli Torni Tampere (Tampereen taiteilijaseuran kautta teoksiani on esillä hotellin yhdessä kerroksessa sekä esittely näistä verkossa), Taidemaalariliitto (juuri nyt teosvälitys verkossa ja Kaapelitehtaalla livenä ajalla 11.-19.3.),
minulle tulee oma näyttely Laikun taidelainaamon galleriaan ajalla 5.9.-1.10.-23. Minulla ei ole näiden lisäksi muuta toimintaa verkossa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.