Siirry sisältöön

Silja Merikallio

Keramiikkastudio Silja Merikallio Oy

Olen keraamikko/keramiikkataiteilija. Valmistuin Kuopion Muotoiluakatemiasta ja olen työskennellyt omalla keramiikkastudiollani 90-luvulta asti. Hallitsen keramiikan tekniikat ja tekotavat monipuolisesti. Suunnittelen ja valmistan niin käyttöesineitä, veistoksia, sisustuskokonaisuuksia kuin suuria ulkoveistoksiakin. Olen tehnyt myös useita julkisia teoksia sekä keramiikasta että betonista.

Osallistun aktiivisesti näyttelyihin ja alan muuhun toimintaan. Kuulun Ornamoon ja Modukseen (perustajajäsen) sekä eri taiteilijaryhmiin. Olen opettanut keramiikkaa eri oppilaitoksissa 90-luvulta lähtien, nykyään järjestän myös omaa kurssitoimintaa.

Referenssit

Olen tehnyt useita julkisia teoksia, sekä keramiikasta että betonista. Tampereen Vuorekseen tehdyn tiilireliefin yhteydessä kehitin ns. muototiilimenetelmän.
Julkisista teoksista viimeisimpänä on Tampereen Ratikalle tehty betoninen teos "Planeetat" Sorin pysäkillä.

Piensarjatuotteita, sisustuskokonaisuuksia ja uniikkiteoksia olen tehnyt sekä yksityisille että yrityksille.

Yritysasiakkaita ja yhteistyökumppaneita mm. Verna, Wienerberger, NCC, Arkkitehtitoimisto Juha Koskela, Hämeenkyrön kunta, Pirkanmaan journalistit, Sevilla, TSOP, Microsoft, Maivian pidot ja Urkin piilopirtti.

Opetustöitä olen tehnyt monissa eri kansalais- ja työväenopistoissa, Sara Hildén -akatemiassa, HAMKissa ja Tampereen taiteilijaseurassa

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.