Siirry sisältöön

Sanna Ristolainen

Olen opiskellut kuvataidetta Oriveden opistolla ja Kankaanpään taidekoulussa. Lisäksi täydennän taiteen osaamistani erilaisin koulutuksin ja kurssein.

Ominta minulle on maalaus pastelliliiduilla. Toteutan teoksia myös taidegrafiikan menetelmin, veistäen, maalaten sekä yhdistelemällä eri kuvataiteen tekniikoita keskenään. Materiaalien ja tekniikoiden valinta määräytyy luontevimmin sen hetkisen tilanteen ja aihealueen mukaan. Jokaisella teoksellani on oma tarinansa. Niihin piirtyy tunnetiloja, tapahtumia, mieli- ja muistikuvia-

Toteutan taiteellisia töitä myös tilauksesta. Minulle on mieleistä valmistaa taidetta toivomusten mukaisesti oman "käsialani" kautta.

Referenssit

Olen taiteen käsityöläinen. Teen taidetta niin itseilmaisun vuoksi kuin toisille sekä toisia ajatellen.
Kuvataiteilijana toimimiseni on nöyrää ja hiljaista. Kuvat syntyvät tunnetiloista, mietteistä, muistihavainnoista ja/tai itse materiaalin tai värisävyn kuljettamana käyttäen myös luontoa ehtymättömänä inspiraation lähteenä. Taiteeni on sitä mitä minusta tulee sen enempiä koristelematta.

Yksinäisen tekemisen lisäksi on yhteisnäyttelyt yhteisine teemoineen aina kiinnostava aihe ja työtilaisuus, joka antaa aina lisää mahdollisuuksia kehittyä kuvataiteilijana ja käsityöläisenä.

https://www.sannaristolainen.com/

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.