Siirry sisältöön

Riikka Nurmi

DraamanVoima

Olen Riikka, sosionomi ja draamaohjaaja. Olen ohjannut työkseni erilaisia ryhmiä yli 25 vuotta. Teen työtä sosiaalipedagogisella työotteella, draamakasvatuksen keinoin.

Tarjoan luovia ja toiminnallisia työpajoja erilaisille yhteisöille. Käytän luovina menetelminä mm. prosessidraamaa, teatteria, ilmaisutaitoa ja improvisaatiota, valokuvaa tai lyhytelokuvaa.

Tarjoamani palvelut lisäävät avoimuutta, avointa keskustelua, turvallista ilmapiiriä, erilaisuuden hyväksymistä ja sitoutumista. Kokemuksellisuus, yhdessä tekeminen ja nauraminen sekä asioiden ja ilmiöiden tarkastelu toiminnallisella tavalla johtavat sellaiseen oppimiseen ja kehittymiseen ihmisenä, mistä hyödymme ihan arjessakin!

Referenssit

Saatua palautetta:

"Vetäjä oli ammattitaitoinen. Ohjasi, ei tyrkyttänyt. Oli taustalla ohjaamassa, kun ryhmä toimi."

"Hyvin vedetty. Paketti oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Ohjeet olivat selkeitä. Kaikkia osallistettiin ja kaikki saivat suun vuoron."

"Olet ihana, iloinen, tsemppaava ohjaaja, jonka kera oli hyvä heittäytyä"

"sinusta näkee, että olet ryhmäyttämisen ammattilainen ja osaat hienosti kuunnella ja ohjata. Ei tullut missään kohtaa vaivautuneita hiljaisia hetkiä, mutta silti ei oltu kokoajan äänessäkään."

"Tällaisia harjoituksia tarvitaan monenlaisissa yhteisöissä "lapsesta vaariin"."

"Ei tarvinnut esittää, mutta tuli kuitenkin vahvasti osallistumisen tunne. Ei ollut luentoa vaan itse mietittiin asioita."

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.