Siirry sisältöön

RARE Media

RARE on Suomen journalismia pelkästään someen tuottava media, joka tekee mitä haluaa.

Somejournalismin, mediatutkimuksen ja dokumenttien lisäksi tuotamme erilaisia viestintäpalveluja, kampanjoita, tapahtumia ja kaupallisia yhteistöitä sellaisille toimijoille ja hankkeille, jotka ovat sitoutuneita sosiaaliseen vastuullisuuteen sekä yhdenvertaisuuden, väkivallattomuuden ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen. Lisäksi teemme tutkitun tiedon yleistajuistamista erilaisille tutkimushankkeille ja yhteiskunnallisille toimijoille.

Referenssit

Näin pilvet kuolevat -vaikuttavuuskampanja Wacky Tie -tuotantoyhtiölle: Lisäsimme tietoisuutta Näin pilvet kuolevat -dokumentista visuaalisesti näyttävän ja keskustelua herättävän sisällöntuotannon ja vaikuttajayhteistyön keinoin. Vaikuttavuuskampanjan pääkanavat olivat RAREn TikTok– ja Instagram-tilit sekä asiakkaan ja vaikuttajien kanavat. Julkaisut ovat saavuttaneet yhteensä yli miljoona näyttökertaa, kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

RARE X YLE: Ylen Toinen kanava – Youtube-kanavalle ja tuotettu minisarja käsittelee nuorten kauneusihanteita ja kosmetiikka-alaa. Sarjassa Summerista tuttu Milla Solaranta lähestyy aihetta oman elämänsä kautta. Julkaisu löytyy myös Areenasta.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.