Siirry sisältöön
Petra Poutanen Petra Poutanen

Puutarhakirjeitä-työryhmä

Puutarhakirjeitä on syksyllä 2021 perustettu työryhmä samannimisen teatteriesityksen myötä. Siihen kuuluvat näyttelijät Minna Hokkanen, Anna Ackerman, muusikko Petra Poutanen ja ohjaaja Merja Repo. Esitys pohjautuu runoilijoiden Kristiina Wallin ja Hannimari Heino teokseen Puutarhakirjeitä (2018). Teos seuraa vuodenkiertoa puutarhassa ja elämänkiertoa ihmisessä. Siinä pohditaan levon ja tekemisen sykliä, kirjeiden kirjoittamisen ja lukemisen hitautta ja rauhaa lumoavan kauniilla suomen kielellä. Luentaa taustoittaa Petra Poutasen improvisatorinen musiikki soittiminaan mm. sähkökannel. Teos on jaettu 4 vuodenaikaan, joten sitä voi esittää osina esim. kesä ja syksy jne. tilaajan tarpeista riippuen.

Referenssit

Näytelmää on esitetty Tahmelan huvilalla elokuussa 2022 ja uudelleen 2023 maalis-huhtikuussa. Kulttuuriyhdistys Kaupungin valojen kautta oli esitys Laternassa lokakuussa 2022 ja uudelleen 2023 keväällä.
Tavoitteenamme on päästä esiintymään sellaisillekin katsojille, joiden on vaikea päästä esitystaiteen äärelle. Esitys sopii hyvin pieniinkin tiloihin: 2 tuolia ja muusikon pöytä riittää. Myös puutarhat ja erilaiset pihat, syntymäpäivät, eläkejuhlat ym. Musiikki on joko akustista tai kaiuttimilla vahvistettua tilasta ja tilaajan toiveista riippuen.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.