Siirry sisältöön

Pro TSO ry/ Tampereen Salonkiorkesteri

Tampereen Salonkiorkesteri (TSO) on ainoa säännöllisesti toimiva salonkiorkesteri Tampereella ja Pirkanmaalla. Orkesterin ohjelmisto koostuu perinteisestä salonkimusiikista, viihteestä klassiseen. Orkesterin kokonaisvahvuus tällä hetkellä on noin 26 soittajaa. Orkesterin kapellimestareina toimivat György Balázs ja Pekka Ahonen.
Orkesterin jäsenet ovat musiikin harrastajia ja entisiä ammattisoittajia. Mukana on myös musiikin opiskelijoita paikallisista musiikkialan oppilaitoksista.
Pelkän soitetun musiikin lisäksi käytämme paikallisia laulajia solisteina.
Voit tilata koko orkesterin tai orkesterista kootun pienyhtyeen omiin tilaisuuksiisi soittamaan. Ohjelmisto räätälöidään tilaisuuteesi sopivaksi yhdessä Sinun kanssasi.

Referenssit

Tampereen Salonkiorkesteri tekee tiivistä yhteistyötä Tampereen kaupungin kulttuuriyksikön kanssa. Yhdessä järjestämme ns. kaupunginosakonsertteja, joihin on vapaa pääsy. Erityisesti Haiharan taidekeskuksen konsertit ovat olleet suosittuja.
Pienyhtyeellä on ollut moninaisia konserttitilaisuuksia Pirkanmaan alueen hoivakodeissa ja palvelutaloissa. Näistä saatu palaute on ollut sydäntä lämmittävää. Lisäksi pienyhtyettä on pyydetty viihdyttämään kansainvälisiä vieraita kauniilla, elävällä taustamusiikilla erilaisissa tilaisuuksissa.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.