Siirry sisältöön

Piennarfilmi

Piennarfilmi on tamperelainen tuotantoyhtiö ja kollektiivi, jonka erikoisalaa ovat viestinnän, dokumenttielokuvien ja journalismin suunnittelu ja toteuttaminen.

Tuotamme 4K-laatuisia videoita notkealla tuotantomallilla. Työmme pohjautuvat dokumenttielokuvaan ja visuaaliseen journalismiin. Tarjontaamme kuuluvat myös tekstisisällöt ja viestinnän konsultointi.

Töitämme on palkittu Suomessa ja kansainvälisesti. Erityistä kiitosta olemme saaneet nuorille suunnatuista sisällöistämme sekä töiden omaleimaisesta ja anarkistisesta otteesta.

///

Piennarfilmi is a Tampere-based production company and collective. We produce 4K quality videos with a flexible production model. We specialize in mass communication, documentary films and journalism.

Referenssit

Aiempia asiakkaitamme ovat esimerkiksi luonnonsuojelujärjestö WWF Suomi, Maailman Kuvalehti, uuden sukupolven RARE Media, hiilinegatiivinen monitaidetapahtuma Uus Festivaali ja Tampereen yliopisto.

Showreel: https://youtu.be/xrLT-BpEdVg

///

Our work is based on the conventions of documentary filmmaking and visual journalism. We also offer text content and consulting. Our previous clients include magazines and newspapers, science, art and music festival Uus Festivaali, WWF Finland, RARE youth media and the University of Tampere.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.