Siirry sisältöön

Miska Allonen

Miska Allonen on Valkeakoskella asuva kuvataiteilija. Allosta kiehtoo erityisesti kokeellisen valokuvataiteen yhdistäminen lavastettuun ilmaisuun dokumentaarisin keinoin. Allonen työskentelee myös videon ja muiden medioiden kuten äänen parissa.

Allonen on valokuvadokumentoinut mm. musiikkitapahtumia kuten kuoroja sekä kahvilakeikkoja, henkilökuvia kadulla ja markkinointikuvia matkailuesitteeseen.

Allonen on ohjannut erilaisia taidepainotteisia sisältöjä tarjoavia projekteja (työpajat, opistot).

Allosella on osaamista tapahtumien tuottamisesta.

Allonen on pitänyt yksityisnäyttelyitä mm. Tampereella, Karjaalla ja Saksan Berliinissä.

Referenssit

Allonen on valokuvadokumentoinut mm. Tampereen ja Valkeakosken kaupungeille.

Allonen on toiminut taidepainotteisten sisältöjen tuottajana OmaTesoma-alueen kehittämishankkeessa (työpajoja, näyttelyitä).

Allosen osaamista ollaan nähty osana Tehonrakentajat-taiteilijaryhmän näyttelyitä Kuopion, Kajaanin ja Jyväskylän taidemuseoissa sekä Helsingin Kiasmassa. Allosen teoksia on ollut esillä myös Harjavallan sairaalassa osana LiikKUVAT-hanketta.

Allonen on toiminut näyttelyassistenttina Valokuvakeskus Nykyajalla, ja avustanut samalla myös Backlightin tuotannossa. Työharjoittelu näyttelyassistenttina Purnun taidekeskuksessa. Allonen on ollut kaksi kertaa järjestämässä Utopia/Dystopia performanssifestareita.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.