Siirry sisältöön

Matilda Löytty

Matilda Löytty tmi

Työskentelen omalla toiminimellä kuvataiteilijana ja graafisena suunnittelijana Orivedellä. Toimin myös museopedagogina ja taidekasvattajana.

Olen valmistunut kuvataiteilijaksi (AMK) vuonna 2014 Tampereen Ammattikorkeakoulusta. Olen pitänyt yksityis-, ja ryhmänäyttelyitä vuodesta 2007, Suomessa, Ruotsissa, ja Namibiassa. Lisäksi olen ollut mukana monenlaisessa taiteellisessa ja akateemisessa toiminnassa pohjoismaissa, Portugalissa ja Kanadassa. Valmistuin vuonna 2018 Aalto Yliopistosta, Nordic Visual studies and Art Education -nimisestä ohjelmasta taiteen maisteriksi (MA). Olen myös kouluttautunut graafiseksi suunnittelijaksi. Historian ja taiteen kohtaaminen on työssäni usein keskiössä.

Referenssit

Oppaana ja graafisena suunnittelijana toimin eniten Päivälehden Museolla. Vuonna 2021 mm. tuotin museolle “Minä ja korona” -lasten näyttelyn HS
Meidän perhe ja HS Lasten uutisten keräämästä lasten taiteesta. Vuonna 2021 osallistuin Väinö Tanner Säätiön sarjakuvakilpailuun ja työni oli esillä raatilaisen valintana. Sarjakuvani "Meine Liebe Kaarina" julkaistiin vuonna 2022 Kuti -sarjakuvalehden numerossa 64. Toteutan jatkuvasti maalauksia, kuvituksia ja graafista materiaalia yrityksille ja yksityisille henkilöille kansainvälisesti. Osallistun kuulttuurinvaihtoon tähtääviin projekteihin mm. Suomi-Färsaaret ystävyysseuran kautta. Vuonna 2022 olin mukana kanssakertojana Eija Mäkivuotin taidehankkeessa “Revontulten maa”.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.