Siirry sisältöön

Marko Tuupainen

Martze

Olen laajan esiintyjäkokemuksen omaava freelance-taiteilija. Esiinnyn laulajana (tenori), viulistina, pianistina, näyttelijänä. Minulta saat myös soveltavat esitykset räätälöitynä juuri sinun tilaisuuteesi/juhlaasi. Oli sitten kyseessä polttarit, häät, synttärit, yllätysjuhlat, firman tilaisuus, mikä vaan, kaikista löytyy kokemusta.

Esiinnyn tilaisuuden luonteesta ja tilaajan pyynnöistä riippuen joko yksin, duona, triona tai kvartetilla. Myös isommat kokoonpanot neuvoteltavissa. Kaikki keikkapyynnöt käydään yhdessä läpi tilaajan kanssa. Ota yhteyttä, niin katsotaan millainen setti olisi paras juuri sinun tilaisuuteesi!

Annan myös laulu- ja soittotunteja!

Referenssit

Reilun 700 keikan laaja kokemus esiintyjäkentältä, niin bändi- kuin soolokeikkoja, kvartettikeikkoja, duo-keikkoja, oopperalavoja, operettejä, musikaaleja, musiikki- ja puhenäytelmiä, tv-tuotantoja. Olen esiintynyt mm. Savonlinnan oopperajuhlilla, TTT:llä, Tampereen teatterilla, Tampere-talossa, Aleksanterin teatterissa, Savoyssa, Linnateatterissa etc. Myös useissa maissa Euroopassa Suomen ulkopuolella. Minulla on myös vuonna 2022 alkanut yhteistyö amerikkalaisyhtye October Projectin kanssa.
Työnkuvaani kuuluu vakituisesti myös työskentely TFK:n tenoreiden äänenjohtajana sekä laulaminen ammattikuoro Tampere Cappellassa, jolla myös TAMK-opetuksen kanssa yhteistyötä.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.