Siirry sisältöön

Marko Antero Taiminen

Tmi Marko Taiminen

Olen pirkanmaalainen freelancer-taiteilija. Koulutukseni on korkeakoulututkinto teatteri- ja tanssi-alalta. Lisäksi pitkän harrastuneisuuden kautta tehnyt muutaman viime vuoden työkseni pelitaidetta, podcasteja ja Youtube-videoita. Työskentelen niin oppilaitoksissa, teattereissa ja vapaalla kentällä.

Ydinosaaminen on koreografinen työskentely ja teatteriohjaaminen. Ja näiden yhdistämisestä työskentelyssäni olen saanut paljon positiivista palautetta.

Olen tehnyt yhteisötaidetta, josta on tehty juttua Suomen Kuvalehteen. Olen työskennellyt tanssijana ja koreografina niin kansainvälisesti elokuva-alalla kuin artisteille ja ohjannut tanssi- ja teatteriteoksia niin ammattilaisille kuin tietylle kohderyhmälle. Saavutettavuus lähellä sydänt

Referenssit

Marko Taiminen on Pirkanmaalla ja Helsingissä työskentelevä teatteri- ja tanssitaiteilija. Taiminen on työskennellyt freelancerina viiden vuoden ajan niin taiteen vapaalla kentällä kuin eri ammati-instituutioissa kuten kulttuuritalot ja teatterit. Taimisen tunnetuimpiin töihin kuuluvat erilaiset koreografiat ja ohjaustyöt mm. Tampereen Teatterilla (2022) ja Tampereen Työväen Teatterilla (2017-2018) yhteisötaiteena, joista on tehty juttuja mm. Suomen Kuvalehteen. Lisäksi Taiminen on toiminut tanssitaitelija-koreografina vapaille ryhmille mm. Teatteri Siperialle ja Täsmä Teatterilla vuonna 2019 ja ohjaaja-koreografina Leipäteatterille vuonna 2022. Taiminen on ollut mukana yhdistystyöskentelyssä mm. TREenit! Ry:n hallituksessa vuonna 2017.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.