Siirry sisältöön

Marja Hautamäki

Marja Hautamäki, Nurjapuoli ry

Kuvataiteen ja kuvanveiston osalta työskentelyni on monialaista. Teen abstraktisia ja esittäviä teoksia. Teoksissani käytän itse kehittämääni maalaustekniikkaa yhdistettynä perinteisiin tekniikoihin. Teoksissani merkityksellistä on pintastruktuuri ja tuon esille tunnetta. Teokseni ovat luonteeltaan vahvoja.

Olen ollut mukana useissa projekteissa joista esimerkkinä vankilataideprojektit ja Afrikkataideprojekti, Nurjapuoli ry, projektivastaava. Vankilataideprojekteissa olen pitänyt vangeille taidetyöpajaa ja tehnyt taidekiertueen esittäen vankien teoksia kiertävässä taidenäyttelyssä.

Nurjapuoli ry on taideyhdistys, joka järjestää taideprojekteja Suomessa ja kansainvälisesti. Toiminta on suunnattu esim pakolaiskeskuksiin ym laitoksiin.

Referenssit

Nurjapuoli ry:llä yhteistyökumppaneina on ollut mm. RISE, jonka kanssa oli kolme vuotinen yhteistyösopimus taidetoiminnan järjestämisestä vankiloihin vuosina 2017-2020. Kaupin vastaanottokeskus, mukana tukijana Tampereen kaupunki, operaatio pirkanmaa. Nurjapuoli ry piti taidetyöpajaa ukrainalaisille pakolaisille vuonna 2022.
Home Street Home organisaatio. Suunnittelimme ja rakensimme lapsille leikkipuiston Home Street Home organisaation piha-alueelle Keniaan vuonna 2022.

Marja Hautamäellä on ollut yhteistyökumppaneina mm. Hämeenlinnan, Huittisten ja Riihimäen vankilat, joissa pidin taidetyöpajaa ja tein kiertävän taidenäyttelyn vuosina 2015-2016. Nurjapuoli ry, jonka toimesta olen ollut mukana projekteissa vuodesta 2018- lähtien.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.