Siirry sisältöön

Maria Svan

MBody Ky

Olen Ylä-Pirkanmaalla vaikuttava laulaja ja tanssi-liiketerapeutti, joka nauttii yhdessä tekemisestä ja poikkitaiteellisista projekteista. Olen avoin yhteistyöehdotuksille ja keikkakutsuille. Verkostostani löytyy paljon kollegoita, joten musiikkiohjelman järjestäminen onnistuu monenlaisella kokoonpanolla.

Oopperan, operetin, teatterin ja konserttien ohella esiinnyn mielelläni myös pienimuotoisimmissa tilaisuuksissa. Matkan varrella olen muusikkona toimimisen ohella opiskellut myös tuottamista ja markkinointia, joten saat kauttani esityksiä tarvittaessa täysin valmiina pakettina.

Palatakseni vielä ydinosaamiseeni, äänityypiltäni olen klassisella puolella korkea sopraano. Taivun myös kevyenmusiikin ja jazzin pariin. Odotan viestiäsi!

Referenssit

Sopraano Maria Svan aloitti opintonsa Pohjois-Michiganin yliopistossa Yhdysvalloissa 2001 ja valmistui Centria AMK:sta Sirkka Haaviston johdolla (musiikkipedagogi amk 2007). Hän on täydentänyt opintojaan mm. Jaakko Ryhäsen ja Cynthia Makrisin yksityisopetuksessa sekä Italiassa Belcanto Academyn oopperakoulutuksessa.

Svan on ollut mukana monissa näyttämöproduktioissa, mm. Savonlinnan Oopperajuhlakuoron 1. sopraanossa, Kitusuon Sofia –oopperassa, jossa hän toimi lauluroolien ohella myös apulaisohjaajana sekä Mustalaisruhtinatar-operetin Kreivitär Stasina. Svan esiintyy säännöllisesti yhdessä TAT-jousitrion, pianisti Kaja Jantsikenen ja altto Salla Valkeapään kanssa. Maria on laulanut konserttilavoilla niin Suomessa kuin maailmalla.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.