Siirry sisältöön

Maarit Aura

Osuuskunta Lilith

Maarit Aura on laulaja, laulupedagogi, vokologi ja äänivalmentaja.

Maarit Aura opettaa laulua ja valmentaa puheääntä. Auran asiakkaat ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka haluavat kehittää ääntään ja ilmaisuaan. Voit pyytää häneltä laulutuntia tai äänivalmennusta tai tilata hänet kouluttamaan äänenkäyttöä tai äänenhuoltoa yhteisöösi. Aura on verkko-opetuksen edelläkävijä. Hänellä on suosittu laulunopetusaiheinen youtube-kanava.

Maarit Aura esiintyy laulajana erilaisissa tilaisuuksissa. Hänet voi tilata laulamaan esimerkiksi yritystapahtumiin tai juhliin. Auran ohjelmistoon kuuluu musiikkia useista tyylilajeista, kuten klassinen, musikaali, kansanmusiikki, pop, rock ja jazz.

Referenssit

Maarit Aura on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2011. Tohtoriksi hän valmistui Tampereen yliopistosta 2023. Aura työskentelee laulunopettajana ja puheäänivalmentaja sekä musiikkiopistossa että yrittäjämäisesti osuuskunta Lilithin kautta. Hän on esiintynyt erilaisissa produktioissa oopperoista musikaaleihin ja kirkkokonserteista baarikeikkoihin.

Laulunopetusta ja äänivalmennusta youtubessa:
https://www.youtube.com/@MaaritAuraOfficial

Laulamista käsittelevät verkkokurssit:
https://maaritaura.lilith.fi

Schubert: Ave Maria. Viinikan kirkko. Kitaristina Mika Sihvonen.
https://youtu.be/f1p7LSqFmWE

Chydenius&Mikkola: Laulu kuolleesta rakastetusta
https://youtu.be/zu21tv5jKMI

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.