Siirry sisältöön

Länsiafrikkalaisen tanssin ja musiikin yhdistys Jamora ry

Jamora ry on Tampereella toimiva länsiafrikkalaisen tanssin ja musiikin yhdistys. Järjestämme tanssi- ja djemberumputunteja, jotka ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta. Opettajana toimii senegalilaissyntyinen muusikko ja koreografi Ismaila Sané, joka on pitkään opettanut Tampereella sekä muualla Suomessa ja maailmalla länsiafrikkalaisia rytmejä ja tansseja. Yhdistys on perustettu vuonna 2007 ja sen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää länsiafrikkalaisen tanssin ja rummutuksen harrastusta Tampereella. Teemme yleensä muutaman julkisen esityksen joka vuosi erilaisten tapahtumien yhteydessä. Jamorassa on tällä hetkellä noin kymmenkunta aktiivista rummuttajaa. Lisäksi kesäisin tanssijoiden määrä on 4-10.

Referenssit

Olemme esiintyneet useasti mm. Tapahtumien Yössä Klubilla, Laikun lavalla, Tampere Maratonilla ja muissa Tampereen tapahtumissa.

Esiintyessämme Laikulla ja Klubilla olemme lähes poikkeuksetta saaneet yleisön tanssihurmoksen valtaan ja luoneet puitteet manifestoida vahvaa yhdessä tekemisen energiaa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.