Siirry sisältöön

Kiertävä lastenkulttuurikeskus Kattila

Lastenkulttuurikeskus Kattilassa työskentelee kaikkien taiteenalojen ammattilaisia, mutta Pirkanmaan alueella on tarjolla eniten musiikkia. Kattilan toiminta on kiertävää, tulemme asiakkaan luo toteuttamaan toivottuja kokonaisuuksia.

Kattilan ohjelmistossa on sävellystyöpajoja, maailman eri perinnesoittimiin ja perinteisiin musiikkityyleihin pohjaavia konsertteja, monitaidepajoja joissa musiikki yhdistetään aina johonkin toiseen taiteenlajiin, koulutusta varhaiskasvattajille ja opettajille sekä lastenkulttuurikonsultin monipuoliset palvelut liittyen lastenkulttuurin rakenteisiin ja kulttuurikasvatussuunnitelmien rakentamiseen. Kattilan työntekijät tekevät kokonaisuuksia myös työhyvinvoitiin, yrityksille ja ikäihmisille.

Referenssit

Kattila on perustettu 2016, mutta sen työntekijät ovat aikaisemmin toimineet mm. lastenkulttuurin sekä kansan- ja maailman musiikkien läänintaiteilijoina, lastenkulttuurin alan yrittäjinä ja itsenäisinä taiteilijoina. Pirkanmalla varsin tuttujen vauvasirkuksen ja LLL-toiminnan kehittäjät työskentelevät nykyisin molemmat Kattilassa.

Yhdistys pyörittää Leader-hanketta Tunturi-Lapin kunnissa, toteuttaa kulttuurikasvatussuunnitelmin 31 kunnan alueella ja tuottaa konsertteja/työpajoja noin 700 kpl vuodessa. Toimialueena on koko Suomi, vaikka suurin osa työtä tehdäänkin Lapissa.

Kattilan tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat Kainuun laku-keskus Kulttura ja Pirkanmaan Uulu, sekä lukuisten toimialueiden kunnat.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.