Siirry sisältöön

Kehitysvammaisteatteriyhdistys La Strada ry

Suomen ensimmäinen suomenkielinen kehitysvammaisteatteri La Strada perustettiin vuonna 2009. Toiminta on jatkunut yhtäjaksoisesti siitä saakka. Työmme tavoitteena on edistää kehitysvammaisten ihmisten osallisuutta, vähentää vammaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja eriarvoisuutta. Parhaimmillaan aktiivinen rooli teatterintekijänä tukee itsenäisyyttä ja toimijuutta, voimaannuttaa ja antaa kokemuksen nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta. Kehitysvammaisten ihmisten kulttuuri on tärkeä ja rikas osa moninaisuutta.

Referenssit

Vuodesta 2009 alkaen La Stradassa on valmistunut 15 teatteriproduktiota, joista kaksi viimeisintä ovat Aapelin Siunattu hulluus (ohj. Anu Panula, sov. Jussi Tuominen, musiikki Jorma Panula, v. 2019) ja Nyt Repee! (ohj. Anu Panula, käsikirj. Jussi Tuominen, säestys Eerik Mäkinen, v. 2020).

Yhteistyötä olemme vuosien varrella tehneet mm. Tampereen konservatorion, Pirkanmaan Tanssiopiston, Tampereen Teatterikesän ja Teatteriyhdistys Sokkelon kanssa. Teemme vierailuja mm. päivätoimintakeskuksiin, palvelutaloihin, erilaisiin tapahtumiin ja muihin kohteisiin. La Strada on myös Artteli-kumppanuusyhdistyksen jäsen.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.