Siirry sisältöön

Katri Hannele laulaja-lauluntekijä

Katri Hannele on nokialainen laulaja-lauluntekijä, jonka tunnelmallisissa suomenkielisissä pop-kappaleissa herkät sanoitukset kietoutuvat kauniisiin melodioihin. Katri Hannelen kappaleissa eletään suurten tunteiden täyttämiä elämän pieniä hetkiä, ihmetellään rakkauden monia sävyjä ja tasapainoillaan sisäisten ja ulkoisten paineiden ristiaallokossa.

Ohjelmistosta löytyy lisäksi laulaja-lauluntekijöiden upeita balladeja meiltä ja maailmalta. Esitys voidaan toteuttaa yhdistellen englannin- ja suomenkielisiä kappaleita tai kokonaan suomenkielisenä.

Katri Hannele esiintyy duo-kokoonpanolla taitavan pianistin kanssa.

Referenssit

Katri Hannele on opiskellut pop/jazz-laulua Pirkanmaan musiikkiopistossa 10 vuoden ajan. Hän valmistui lauluntekijän ammattitutkintoon vuonna 2022 ja on tehnyt omaa musiikkia vuosien ajan. Hänen sävykästä ääntään on kuultu mm. Nokian Big Bandin solistina ja lukuisilla konsertti- ja keikkapaikoilla kuten Tampere-talossa, G Live Labissa, TTT-Klubilla ja Kulttuuriravintola Kivessä.

Duo-kokoonpanolla pianistin kanssa Katri Hannele on esiintynyt konserttilavoilla, ravintoloissa ja kahviloissa ympäri Pirkanmaata.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.