Siirry sisältöön

Katja Hynninen

Karkelo

Olen tamperelainen kuvataiteilija ja muotoilija. Taiteenteon ja muotoiluprojektien lisäksi työskentelen luovien alojen yritysneuvojana. Työhuoneeni sijaitsee Pyynikintorin laidalla.

Olen valmistunut Hämeen ammattikorkeakoulusta muotoilun koulutusohjelmasta vuonna 2006. Tällä hetkellä suoritan kuvataiteen amk-tutkintoa Turun taideakatemiassa. Lisäksi olen opiskellut kuvataidetta Oriveden opistossa ja tekstiilialaa Lahden käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa.

Olen työskennellyt yli 25 vuotta kulttuurialalla. Työnanantajiani ovat olleet muun muassa Hämeenlinnan taidemuseo, Lahden taiteilijaseura ja Lahden taideinstituutti. Oma toiminimeni Karkelo on perustettu vuonna 2004.

Referenssit

Kuulun muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamoon ja Tekstiilitaiteilijat Texoon. Teoksiani on ollut esillä useissa jurytetyissä näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Vuosien mittaan olen tehnyt yhteistyötä kymmenien yritysten, yhteisöjen ja laitosten kanssa. Taide- ja muotoiluprojektien ohella olen kirjoittanut juttuja muun muassa Kulttuuritoimitus -verkkomediaan. Työskentelyäni ovat tukeneet Taike, Avek ja Suomen tietokirjailijat.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.