Siirry sisältöön

Katja Hynninen

Karkelo

Olen muotoilualan yrittäjä ja luovien alojen yritysneuvoja. Muotoilijana ydinosaamistani on tekstiilisuunnittelu. Yritysneuvojana olen erikoistunut kulttuurialan toiminimiyrittäjien, osuuskuntayrittäjien ja freelancereiden neuvontaan.

Työkokemusta olen saanut oman yritykseni Karkelon lisäksi mm. Lahden taiteilijaseuran näyttelysihteerinä, Hämeenlinnan taidemuseon oppaana, Nokian työväenopiston kurssiopettajana ja erilaisissa vapaaehtoistöissä.

Olen valmistunut Hämeen ammattikorkeakoulusta muotoilun koulutusohjelmasta artenomiksi vuonna 2006 ja Suomen yrittäjäopistosta yritysneuvojaksi 2019. Lisäksi olen opiskellut tekstiilialaa Lahden käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja kuvataidetta Oriveden opistossa.

Referenssit

Kuulun muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamoon ja Tekstiilitaiteilijat Texoon. Teoksiani on ollut esillä useissa jurytetyissä näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Vuosien mittaan olen tehnyt yhteistyötä kymmenien yritysten, yhteisöjen ja laitosten kanssa. Taide- ja muotoiluprojektien ohella olen kirjoittanut myös kulttuuriaiheisia artikkeleita. Taiteellista työskentelyäni ja suunnitteluprojektejani ovat tukeneet Taike ja Avek.

Kuva: Janne Rahkila

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.