Siirry sisältöön

Kaisa Kelloniemi

Laulukoulu Kaisa Kelloniemi

Laulukouluni tarjoaa laulunopetusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneet äänensä löytämisestä ja käyttämisestä. Laulutunteja voi ottaa harrastuksensa tai työnsä tueksi, puheäänenkin vahvistamiseksi ja itseilmaisun välineeksi. Oppilaani ovat kaikenikäisiä ja laulavat sekä klassista että rytmimusiikkia.
Olen valmistunut laulunopettajaksi 2001 ja opettanut siitä lähtien omalla studiollani ja tuntiopettajana oppilaitoksissa. Olen opiskellut myös vokologiaa ja tutustunut Estill-menetelmään laulunopetuksessa. Opiskelen YAMK-tutkintoa Metropoliassa.
Tunnen hyvin kuorolaulumaailman ja aloittelevien oppilaiden tarpeet. Olen perehtynyt myös vanhan musiikin esittämiseen ja kieltenopettajakoulutukseni pohjalta kielten ääntämisen opetukseen.

Referenssit

Laulukoulutyöni lisäksi laulan Tampereen Oopperan kuorossa ja konsertoin säännöllisesti vanhan musiikin vokaaliyhtyeissä Lumous, Cantus Alaudae ja Passion Ensemble.
Olen julkaissut laulun oppikirjan "Nuotin vierellä - rautalankaa laulamisesta" (Aviador 2020) yhdessä Kirsi Sipisen kanssa.
Olen mukana Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n toiminnassa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.