Siirry sisältöön

JUHA SALMELA

Olen sosiaalialan ohjaaja, jolla on taustana myös musiikkiterapian ammattiopinnot (PIRAMK/ v. 2007), sekä yhteisömuusikon erikoistumiskoulutus (TAMK/ v. 2018).

Ohjaan musiikkipainotteisesti eri kehitysvammaisten ja vanhusten ryhmiä. Yhteisöllisyyden , vuorovaikutteisten ja sosiaalisten taitojen tukeminen, sekä sitä kautta myös virkistymisen ja voimaantumisen tunteiden kokeminen ovat keskeisiä toimintani tavoitteita ryhmissä/ tuokioissani.

Musiikki on siis toiminnassani ennen kaikkea väline, jonka kautta on mahdollista aktivoida eri elämäntilanteissa eläviä ihmisiä matalan kynnyksen periaatteella. Jokainen osaa ja jokainen voi osallistua tuokioihini omien voimavarojensa ja myös kuuntelun ja seuraamisen merkeissä.

Referenssit

Olen toiminut mm. Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:llä harrastekurssi- ja vapaa-ajanohjaajana syyskuusta 2017 alkaen.

Toukokuusta heinäkuulle 2023 olen tehnyt myös Tampereen kaupungin Kulttuuritarjottimen kautta eri ikäihmisten palveluyksiköihin toimeksiantosopimuksella muusikon tehtäviä.

Vuosina 2008-2013 olen työskennellyt lisäksi ikäihmisten kulttuurivarttivetäjänä Suomen Kulttuurivartti Oy:n tarjoamia toimeksiantoja tehden.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.