Siirry sisältöön

Juha Käkelä

Backwoods Company Oy

Olen moottorisahataiteilija ja työskentelen puun, lumen ja jään parissa. Oman taiteen, näyttelyiden ja kilpailujen lisäksi teen tilaustöitä yksin ja yhteisöprojekteina. Puutaide sopii sisä- ja ulkotiloihin katseltavaksi, käytettäväksi tai opasteiksi. Järjestän moottorisahaveisto- ja sahankäyttökursseja sekä veistonäytöksiä. Myös yrittäjätarinani kiinnostaa monia.

Kurssit ovat loistavia tyhy- ja virkistyspäiviä ja näytökset ilahduttavat niin lapsia kuin vanhempaa väkeä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteet voi vuokrata. Ikä ei ole hidaste, osallistujat ovat olleet 12-80 vuotiaita. Rajoitteet eivät ole este. Myös pyörätuolista pystyy veistämään. Pelko on turhaa. Moottorisaha on turvallinen työkalu. Milloin sahataan?

Referenssit

Operaatio Pirkanmaan kulttuuritempaus 30.11.-2.12.2022
"Kaupunkipuu taideteoksena" veistotapahtumassa toteutimme kymmenen hengen ryhmänä yhteisöllisen taideteoksen yhdestä puusta. Tampereen Sorsapuistossa tempaistiin yhdessä moottorisahaveistokurssi, joka oli myös työnäytös ja yleisötilaisuus.

Moottorisahaveistokursseja vuodesta 2014 alkaen
Kursseja olen järjestänyt tilauksesta ympäri Suomen. Yhteistyökumppaneina mm. Metsähallitus, Maaseudun sivistysliitto, Leporannan taidekeskus ja kansalaisopistot ympäri maan. Lisäksi järjestän myös yksityiskursseja.

Kilpailumenestystä
Osaamista on mitattu kilpailuissa, joista tuomisina mm. 3 SM-kultaa, 3 SM-hopeaa, 1 SM-pronssi ja lukuisia muita voittoja.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.