Siirry sisältöön

Jouni Prittinen

Olen koreografi ja tanssinopettaja. Pääsääntöisesti työskentelen teattereissa musikaalikoreografina, mutta myös oopperat, näytelmät, operetit ja revyyt ovat tuttuja ja niitä on tullutkin tehtyä yli 45 teoksen verran. Teen myös tanssikoreografioita tanssiryhmille, mutta myös artisteille (Sillanpää, Lund) tai kuoroille (Pirkanpojat). Olen myös tehnyt koreografiaa mm. tehdasroboteille.

Tanssinopettajana pääalani on kansantanssi nykytwistillä. Oen opettanut monissa kouluissa aina TEAKista pienenpiin tanssikouluihin.

Tykkään myös tuottaa tapahtumia ja muutenkin tehdä asioita taiteen ympärillä, kuten mm. Dance Arena 200 -lautapeli, Musikaalit Suomessa -nettisivu.

Referenssit

- Tanssi ja teatteri työllistänyt vuodesta 2000 lähtien
- Yli 20 teatteria (mm. Suomen Kansallisteatteri, TTT, TT)
- Yli 45 musikaalia/oopperaa/revyytä (mm. HOMO!, SLAVA!, Viimeinen Laiva, Nahkatakkinen tyttö, Suruttomat, Kilpakosijat, Oopperan kummitus, Vanhoja Poikia, Jekyll & Hyde, Myrskyluodon Maija, Seitsemän koiraveljestä)
- Tanssinopettajana yli 10 eri koulussa (mm. Tampereen konservatorio, TEAK, Näty, Sibelius-Akatemia, Lapin Urheiluopisto, Sibelius-lukio)

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.