Siirry sisältöön

Jesse Kitinoja

Olen tamperelainen arkkitehti ja taiteilija, joka on työskentelyssään kiinnostunut erityisesti ajan ja paikan ilmenemisestä elinympäristössämme.

Ajan ja paikan käsitteitä olen tutkinut kuvataiteen keinoin esimerkiksi spray-sapluunamaalausten, installaation, videon ja julkisen taiteen muodossa sekä kirjoittamalla muun muassa arkkitehtuurin diplomityössäni.

Tulevaisuudessa haluan työskennellä taiteen ja arkkitehtuurin rajapinnassa esimerkiksi tila-, ja ympäristötaiteen sekä julkisen taiteen parissa.

Referenssit

Tammikuussa 2023 Kuusamon matkailu- ja kulttuurikeskus Karhuntassuun valmistui suunnittelemani valotaideteos "Iso Karhu & Pieni karhu". Ehdotukseni valittiin avoimen kilpailun kautta. Jatkosuunnittelu tapahtui Kuusamo Ark -residenssijaksolla lokakuussa 2022.

Tampereen arkkitehtuuri ja design -viikolla 2022 videoteokseni "Utopioita(?)" oli nähtävillä Väinö Linnan aukiolla julkisivuun projisoituna.

Toimin Tampereen Arkkitehtikillan "Liikuteltava esiintymislava Eteläpuistoon"-projektin alullepanijana, kilpailuohjelman laatijana sekä yhtenä projektin vetäjänä 2019-2020.

Töitäni on ollut esillä useissa ryhmä- sekä yksityisnäyttelyissä mm. Finlaysonilla, Lielahden Kartanossa, Kumppanuustalo Arttelissa sekä Helsingin keskuskirjasto Oodissa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.