Siirry sisältöön

Jari Arffman

ArtArffman

Bart®, Business Art on taiteellisen yhteistyön konsepti, jossa teen yrityksille ja muille organisaatioille niitä itseään kuvaavia mustavalkoisia teossarjoja. Bart® käy ytimekkäästi esille YLE Uutisten napakasta tv-jutusta Bart Talvivaara -näyttelystäni Oulun taidemuseossa: https://www.youtube.com/watch?v=9QtADCURIR0.

Palaute, kokemus ja tutkimus kertovat, että Bart®-valokuvataide vaikuttaa myönteisesti henkilöstön henkiseen hyvinvointiin ja organisaation ilmapiiriin teosten tuodessa esille sen kulttuuria, arvopohjaa ja vaikuttavuutta.

Referenssit

Olen tehnyt Bart®-teossarjoja yhteistyössä yli 80 organisaation kanssa Agnico Eagles-Minesista (Kittilän kultakaivos) Valtraan, Koneesta Metsoon ja Metsä Groupista Sakoon. Olen valokuvannut Talvivaaran kaivoksesta Aitikin kuparikaivokseen Ruotsin Jällivaarassa. Kertyneet yli 900 Bart-valokuvateosta löytyvät konkreettisesti yritysten, organisaatioiden ja sidosryhmien tiloista. Julkisista kokoelmista Bart®-teoksia löytyy Tampereen taidemuseon kokoelmasta, Valokuvataiteen museon Hannula & Hinkka -kokoelmasta sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta Rovaniemen taidemuseossa.

Referenssit: http://www.bart.fi/finnish/enterprises.html
Bart-arkisto: http://www.bart.fi/finnish/news.html
On-line tilauslomake: http://www.bart.fi/finnish/order_sheet.php

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.